Päivän liberalisti-ihmisvihausmerkintä

Luin kotimaan uutisia ja mikä pahinta, Hesarin nettikeskusteluja, joten ryhdyin taas ihmisvihaajaksi.

Moniavioisuus johtaa islamisoitumiseen, koska se tekee moniavioisuuteen kallellaan olevien muslimien elämästä helpompaa. Myös nautakarjan kasvatus johtaa islamisoitumiseen, koska se helpottaa possujen välttelyä.

Moniavioisuutta eivät voi tasa-arvon kannattajat hyväksyä, koska se on aina, siis ihan aina !!1!!1! yhden miehen ja usean naisen liitto. Ei, eipäs voi eikä ole koskaan missään voinut olla toisin, eipäsoleeipäsoleeipäsoleolehiljaaeipäsole. Naiset orjiksi tahtovat he!

Ei se sovi suomalaiseen yhteiskuntaan, koska ei se sovi minulle. Jos se sopii sinulle, et ole osa suomalaista yhteiskuntaa, anna nyt tänne se passi annapoispoisvain.

Moniavioisuudelle ei siis tosiaan mitään kirkollista siunausta, törkeitä vaatimuksia! Ja siis mitennii ei ole Suomen laki sama kuin kirkko, missä maassa sä muka asut hä? Jossain islamimaassa vai?!

Ihan turha puolustella että ”vapaaehtoistahan se olisi”, kyllä ei ole kaikilla muslimitytöillä vaihtoehtoa vaan jalkavaimoksi isä myy. Kun taas koskaan yhtään muslimityttöä ei ole pakotettu yksiavioiseen avioliittoon kenenkään kanssa.

Ja ajatelkaa nyt miltä siitä vanhasta vaimosta tuntuu, kun mies kärrää kotiin uuden puolison! Eihän se mies sille mitään voi, kun on oikein lailla siunattu niin kyllähän se on uusi kotiin kärrättävä vaikka vanhan parisuhteen päättymisen uhalla. Kyllä ei tuollaisen lakimuutoksen jälkeen olisi ihminen enää itse vastuussa teoistaan.

Advertisement

About Angina

Angina on sosiologisesti epänormaali kahden pikkutytön äiti, ulkosuomalainen Sveitsissä, vapaa kirjoittaja, wannabe-sarjakuvatehtailija ja satunnainen akryylimaalari. Mitä muuta elämään kuuluu, riippuu tietenkin hetkestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: