Päivän ärsytysmerkintä

Kun aivan liian stressaavan viikon päätteeksi pääsee aivan liian pitkästä aikaa salille, ei mikään tietenkään sielläkään toimi kunnolla. Kun riemusta kiljahdellen suomalaisnainen juoksee lempi-crosstrainerinsa ääreen tukahduttavan kuumasta ulkoilmasta ihanan vilpoiseksi ilmastoidulle salille, niin tietenkin joku tampio on kytkenyt juuri sen lempi-crosstrainerin edessä olevan terassiliukuoven liikkeentunnistimen päälle. Joten sen sijaan että suomalaisnainen saisi katsella komeita kaupunkimaisemia laitettaan polkien vilpoisasti lasin takaa, tulkitsee liukuovi suomalaisnaisen pyrkivän koko saamarin puolituntisen ajan ihan just heti ulos siitä ovesta ja pitää sitä väkisinkin auki.

Mieti nyt siinä sitten, vaihtaako viereiseen vähän rikkinäiseen laitteeseen vai huhkiiko ulkoa puskevassa kuumassa tuulessa. Valitsin kuuman tuulen.

Sitten kun sitä kaikessa rauhassa haluaisi kuunnella metallin räimettä kuulokkeistaan ja peittää ulkomaailman, tulee innokas koutsi tietenkin juttelemaan niitä näitä englannintaitojaan treenatakseen. Yritä nyt siinä sitten muistaa monesko toisto on käynnissä kun kun koutsi avautuu seksielämästään (sitä ei ole) ja palkkatasostaan (hyvin alhainen) sekä kertoo tyttöystävänsä pitävän koiranpennuista ja pyöreäposkisista vauvoista.

Rehellisyyden nimissä on pakko myöntää, että jossain vaiheessa ärtymys vaihtui kuitenkin uteliaisuudeksi ja aloin kuunnella kaverin avomielisiä tarinoita hyvinkin kiinnostuneena. Aika erilaisia ihmisiä nämä kiinalaiset.

Eipä mennyt tämäkään päivä ihan hukkaan.

Advertisement

About Angina

Angina on sosiologisesti epänormaali kahden pikkutytön äiti, ulkosuomalainen Sveitsissä, vapaa kirjoittaja, wannabe-sarjakuvatehtailija ja satunnainen akryylimaalari. Mitä muuta elämään kuuluu, riippuu tietenkin hetkestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: