Päivän saldo

Lempikengät menivät rikki.

Lempihousut menivät rikki.

Pyörän lastenistuin meni rikki.

Kuntosalin respa väitti jäsenyyteni erääntyneen, vaikkei se ole.

Joku normiääliö kiilasi rumasti kaupan kassalla eteeni eikä ollut huomaavinaankaan murhaavaa katsettani ohimollaan.

Armoton päänsärky.

Mm. em. syistä johtuva haluuttomuus tehdä viime tinkaan jääneitä kiinanläksyjä huomista aamutuntia varten johti keksittyyn sairauteen vedoten peruttuun tuntiin sekä syyllisyydentuntoon, jota ei helpota se tieto, että opettaja oli jo hankkinut meille lahjaksi tarkoittamansa kuukakut.

Kuvan kuukakuissa ei kai sinänsä ole mitään valittamisen aihetta, vaikken tiedäkään, kun emme ole niitä vielä maistaneet. Mutta ihan täysin pistein nekään eivät selviä: saimme kyseisen lahjan kotonamme eilen vierailleelta poliisidelegaatiolta, joka halusi luoksemme yksinomaan ottamaan valokuvia itsestään kertomassa meille valkonaamoille miten Kiinassa eletään. PR-kuvistahan ei näy, ettemme me ymmärrä kiinaa eivätkä he osanneet englantia.

Se narinani koskee sitten lähinnä sitä, että reippaana tyttönä leivoin poliiseille pullaa, mutta eivät ne suostuneet mitään syömään. Tulevat tänne omine lahjoineen mutta isäntäväen hiellä ja verellä omin pikkukätösin leipomat suomalaisnisut eivät sitten kelpaa? On siinäkin kulttuurivaihtoa.

Advertisement

About Angina

Angina on sosiologisesti epänormaali kahden pikkutytön äiti, ulkosuomalainen Sveitsissä, vapaa kirjoittaja, wannabe-sarjakuvatehtailija ja satunnainen akryylimaalari. Mitä muuta elämään kuuluu, riippuu tietenkin hetkestä.

2 comments

  1. Mika

    Ooottakote elossa vielä?

  2. Ha, täällä ollaan vielä! Nykyään kaikki energia menee sarjakuvablogin puolelle, ja kynnys kirjoittaa tänne nousee koko ajan. Jos kirjoittaa joka päivä tai ainakin monta kertaa viikossa voi lätistä vaikka mitä hömppää, mutta jos postaa kerran, pari kuussa, tuntuu siltä että pitäisi sanoa jotain todella painavaa, kun se on kerran niin harvinaista herkkua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: