Ruokavaliosta

Kun on jokseenkin länsimaiseen ruokavalioon tottunut, ei ainakaan tästä kaupungista löydy kauppaa josta saisi kaiken arjessa tarvitsemansa ruuan. Niinpä viikottain pitää laukata ympäri kaupunkia useissa eri myymälöissä ihan vain pitääkseen ruokakaapin käyttökunnossa. Kahvi ja viinit löytyvät yhdestä kaupasta, hedelmät toisesta, liha ja vihannekset kolmannesta, murot neljännestä, leipä viidennestä, voi ja sokeri kuudennesta, tomaattipyre seitsemännestä…

Sitten on tuollainen valikoimaltaan lähinnä R-kioskia vastaava lähikauppa, josta on helppo hakea kaikkea pientä. Tulipahan tänään vain mieleen, että mitäköhän ne kaupassa oikein ajattelevat minusta asiakkaana. ”Tuossa tulee taas kahden mukulansa kanssa se ulkomainen perheenäiti, joka käy viikoittain täällä ja ostaa aina vain olutta ja pikanuudeleita”?

Tänään ostin sentään myös vessapaperia. Pytyllä ne juopotkin käyvät.

Advertisement

About Angina

Angina on sosiologisesti epänormaali kahden pikkutytön äiti, ulkosuomalainen Sveitsissä, vapaa kirjoittaja, wannabe-sarjakuvatehtailija ja satunnainen akryylimaalari. Mitä muuta elämään kuuluu, riippuu tietenkin hetkestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: