Ammatinvalinnan aurinko- ja varjopuolista

on-the-side-of-the-nephilim_1000Kolmisen vuotta siihenkin meni, mutta sainpas tehtyä toisen sarjakuvaromaanin valmiiksi. Nyt se pitäisi lanseerata jotenkin innovatiivisesti kaikelle kansalle; pitäisi keksiä ultimaattisen hieno markkinointikampanja. Tämän ajatteleminen ajaa epätoivoon: nykyinen tittelini on ”Head of Marketing Operations”, toisin sanoen vastaan siitä että piskuinen markkinointitiimimme saa markkinoitua. Olen siis viimeisen päälle ammattilainen näissä asioissa, eikö niin? Markkinointistrategiaa tunkee ovista ja ikkunoista, ROI-laskelmia pyörii varpaidenväleissä, ja lehdistötiedotteet maustavat kivasti aamukahvia. Letkeät aamupäivät kuluvat toimiston sohvalla brainstormatessa, pitkät lounaat vietetään luonnostellen konsepteja promovideoille, ja kiihkeät iltapäivät kirjoitellaan kustomoituja uutiskirjeitä sidosryhmävaikuttajille.

Ajattelin sivulauseessa mainita, että kohta olisi kirjaa tarjolla; seuraavaksi ostan suutarin lapsille kenkäparin ja ryömin pöydän alle piiloon.

Advertisement

About Angina

Angina on sosiologisesti epänormaali kahden pikkutytön äiti, ulkosuomalainen Sveitsissä, vapaa kirjoittaja, wannabe-sarjakuvatehtailija ja satunnainen akryylimaalari. Mitä muuta elämään kuuluu, riippuu tietenkin hetkestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: