Sarjakuvaprojekti

Kaiken muun hyvän ja turhan ohella olen jo muutaman vuoden ajan toteuttanut pitkäaikaista haavettani eli käsikirjoittanut ja piirtänyt sarjakuvaromaania sekä suomeksi että englanniksi. Lähtökohta on erityisen amatöörimäinen, sillä en ollut koskaan aikaisemmin piirtänyt minkäänlaista sarjakuvaa. Sellaisen ei kuitenkaan kannata antaa hidastaa menoa (vaikka no käytännössä se kyllä hidastaa, mutta ei sentään estä.)

Tällä hetkellä tilanne on sellainen, että olen tehnyt kaksi sarjakuvakirjaa, joista ensimmäinen peräti paperisena omakustanteena, ja molemmat ladattavina PDF-tiedostoina; käy toki kaupassa kurkkaamassa, tai peräti lataamassa ilmaiseksi. Lisätietoja projektista löytyy erilliseltä kotisivulta.

Kummankinkielisellä sarjakuvalla on yhteinen Facebook-sivusto, koska sehän on vain nykyaikaa.

2 comments

  1. Hei, Kävinpäs vihdoin lukemassa sarjakuvaromaanisi alusta nykyhetkeen. Olen sitä vilkuillutkin jo useasti aiemmin, mutta päättänyt venyttää jännitystä ja lukea isomman pätkän kerralla. Kyllä kannatti. Tykkäsin kovasti! Nyt alkaakin sitten taas seuraava pinnistelyjakso, että sarjista ehtii taas kertyä ainakin luku tai pari lueskeltavaksi. Olen hyvin satunnainen sarjakuvan lukija, mutta tässä tuli vastaan taas yksi, jossa sekä visuaalinen ilme että tarina natsasi sopivasti mieltymyksiini. Kiitokset, kun teet tätä!

  2. Ihanaa, kiitos kehuista! Voinkin tulevista luvuista kertoa sen verran, että nyt kun piirustuspöydällä on parhaillaan kasiluvun puoliväli, näyttää koko tarinasta tulevan 12-lukuinen. Alun alkaen sen piti olla kymmenlukuinen, sitten se venyi yhteentoista, joten saa nähdä, kasvaako se lukumäärä vielä tuosta. Mutta ainakin toistaiseksi ollaan jo yli puolenvälin…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s