Taustanauhasta ja hiekka-aavikoista

Jottei elämä olisi pelkkää Barra Barraa, kerrottakoon, että tänään on taustalla soinut tuokin videon kipale. Samalla olen yrittänyt kovasti maalailla hiekka-aavikoita, mutta epäonnistunut pahasti ja maalannut niiden päälle pelkkää sinistä taivasta. Hiekka-aavikot olivat isäni taulujen tavaramerkki joskus kun olin lapsi, mutta näemmä taito ei ole niiden osalta tarttunut. Ehkä joskus myöhemmin. Tai hei, isukki, kun kuitenkin luet tätä: hyppääpäs koneeseen ja tule maalaamaan tauluuni yksi pienenpieni hiekka-aavikko.

Ehkä on hyvä, ettei tule maalausinspiraatiota kovin usein. Voi olla, että perhe tykkäisi kyttyrää. Eivät ne nytkään niin innoissaan ole.

Advertisement

About Angina

Angina on sosiologisesti epänormaali kahden pikkutytön äiti, ulkosuomalainen Sveitsissä, vapaa kirjoittaja, wannabe-sarjakuvatehtailija ja satunnainen akryylimaalari. Mitä muuta elämään kuuluu, riippuu tietenkin hetkestä.

One comment

  1. Pertti Pasanen

    Kokeile jotain punaisempaa hiekkaa kuin tuossa kuvassa niin saat paremman tunnelman.
    Kyllä se aavikon maalaus onnistuu sinultakin kun harjoittelet, mutta jos ei niin pakkohan minun on käydä se maalaamassa. Vaihda öljyväreihin =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: