Kaupantekoa

Kävin yksi ilta muutaman kaverin kanssa paikallisessa homobaarissa katsomassa drag showta kiinalaisittain; yritän saada kasaan jonkinlaista artikkelia homojen elämästä Kiinassa, joten taustamateriaaliahan oli hankittava. Nuhjuinen luola jossain jumalan selän takana oli ainakin intiimi, ja alkuillan tankotanssiesitys osoittautui hengästyttävän taidokkaaksi. Aikamoista akrobatiaa, ja vain muutamakymmenpäiselle yleisölle. Mitä haaskausta, mutta en valita.

En ole koskaan viihtynyt yökerhoissa (liikaa savua, liian kovaa musiikkia, liian huonoa musiikkia, ei muuta tekemistä kuin ryyppäämistä ja tanssimista sen liian huonon musiikin tahdissa) enkä naispuolisena heterona ole tutustunut kovin hyvin helsinkiläisiin homobaareihin (voiko DTM:ää ja Lostaria edes oikeasti nimittää homobaareiksi?). Jotenkin luulisin, ettei lihatiski Suomessa ole ainakaan tunnetuimmissa paikoissa aivan yhtä, noh, konkreettinen. Korjatkaa jos olen väärässä.

Illan kulkuun lukeutui nimittäin myös muotinäytöksen nimellä kulkenut numero, jossa farkkuihin pukeutuneet parikymppiset laihat pojat marssivat apaattisen näköisenä lavalla edestakaisin. Jälkeenpäin minulle kerrottiin, että kaupan eivät kuitenkaan olleet farkut vaan ne pojat; ja kauppa myös kävi, päätellen yleisön lykkäämistä satasista poikien housunvyötäröissä.

Laulettiin siellä sentään I will survive, kaiken kiinalaisiskelmän ohella. Jotkin asiat ovat universaaleja.

Kuvan luumunkukat eivät millään lailla liity aiheeseen, paitsi että ne ovat pinkkejä.

Advertisement

About Angina

Angina on sosiologisesti epänormaali kahden pikkutytön äiti, ulkosuomalainen Sveitsissä, vapaa kirjoittaja, wannabe-sarjakuvatehtailija ja satunnainen akryylimaalari. Mitä muuta elämään kuuluu, riippuu tietenkin hetkestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: