Puistosetä

Olen tainnut jankuttaa jo kyllästymiseen asti, että puistot ovat ehkä Kiinan paras puoli. Tänäkin viikonloppuna yritin tavattoman pahantuulisena istua kaikessa rauhassa piirtelemässä sarjakuvaluonnoksia, mutta murjottaminen oli kamalan vaikeaa iloisten setien keskeyttäessä mietiskelyn jatkuvasti. Vaikka kiinankieleni on jämähtänyt surkealle asteelle, eivät sedät luovuttaneet vaan höpöttää höpöttivät kunnes jonkinlainen dialogi oli kuin olikin syntynyt. Ei siihen kai sen enempää vaadita kuin ”veli-a guud-a!” -kehut amatööripiirtäjälle ja amatööripiirtäjän kiinankieliset kiitokset. Siitä riitti sitten taivasteltavaa puistoparlamentin toisten jäsenten kanssa; ”Kuulitteko, minä sanoin veli-a guud-a ja se sanoi xie xie!”

Niin, ja yritäs olla pokkana kun se vilkkaampi setä kiskoo hihasta ja käskee piirtämään omaa esiintymistään. En piirtänyt, mutta kuvasin videon.

Advertisement

About Angina

Angina on sosiologisesti epänormaali kahden pikkutytön äiti, ulkosuomalainen Sveitsissä, vapaa kirjoittaja, wannabe-sarjakuvatehtailija ja satunnainen akryylimaalari. Mitä muuta elämään kuuluu, riippuu tietenkin hetkestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: